Om oss

Hvem er vi og hva vi kan tilby

Hei.

Vi er et team av nysgjerrige og kreative sjeler, og selvfølgelig datanerder, med ulik kunnskap og kompetanse, som gjør det mulig for oss å realisere dine ideer. Sammen får vi til det meste. 

Mye har skjedd siden starten i 2020. Vi har flyttet til nye lokaler i Verksgården i Larvik – der kan vi utfolde oss kreativt i flotte omgivelser. Fra et lite videoproduksjonsselskap har vi vokst og utviket oss til et kreativt fellesskap, og kan nå stolt si at vi kan tilby alt fra foto-, film- og videoproduksjon, animasjon, 2D- og 3D-modellelering, til nettsider og markedsføring på sosiale medier.

Videoproduksjon

Vi i August MedieStudio har lang erfaring innen musikkproduksjon, lyddesign, produksjon av e-læringskurs, reklamer med mer. Hos oss finner du alt fra utstyret til kompetansen for å realisere både store og små prosjekter.

Foto

Fotograf i August MedieStudio kan hjelpe deg med alt fra eventfotografering til fotoshoot i vårt studio eller på location. 

3D-modellering

Animasjon, 2D- og 3D-design har mange bruksområder og vi i August MedieStudio kan hjelpe deg med å få alle fordelene fra denne teknologien, uansett om det gjelder produktbilder eller animert reklame.

Webdesign

August MedieStudio hjelper deg å bli (mer) synlig på nettet. Vi tilbyr alt fra logodesign, branding, nettsider, markedsføring på sosiale medier, samt hjelp med å optimalisere nettstedet deres for synlighet på søkemotorer.

Din drøm. Vårt oppdrag.

Vi har tro på hardt kreativt arbeid og engasjement

Å jobbe i kreative felt betyr at utdanningen din aldri er over, og hvert nytt prosjekt bringer med seg nye utfordringer.

I August MedieStudio ser vi på disse utfordringene som en mulighet til å vokse som eksperter på våre felt og til å uttrykke oss kreativt. Vi elsker det vi gjør og det er vår drivkraft.

Vårt team

Ansiktene bak August mediestudio

Karikaturbilde av Claus Erlandsen

Claus Erlandsen

Daglig leder og produsent

claus@augustmediestudio.no +4791153506

Karikaturbilde av Pål André Numme

Pål André Numme

FOU og 3D-design

pal@augustmediestudio.no +4798051360

Karikaturbilde av Jelena Ristic-Ødegaard

Jelena Ødegaard

webdesign og some

jelena.odegaard@augustmediestudio.no +4797087757

Karikaturbilde av Philip Gjone

Philip Gjone

prosjektkoordinator

philip.gjone@augustmediestudio.no +4740203240

Karikaturbilde av Line Loholt

Line Loholt

fotograf

line@augustmediestudio.no +4790206364

Når våre kunder er fornøyde er vi også fornøyde

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å høre mer om våre tjenester.

Utstyr for digital design